Sziasztok!

Dávid vagyok. Nagyon örülök a találkozásnak! Engedjétek meg, hogy pár szót meséljek magamról: Közel 8 éve minden energiámmal  és lelkesedésemmel a fotózásnak élek, azon szerencsések közé tartozom, akik az iskola elvégzése után egyből a fotós pályára léphettek.  Az évek alatt rengeteg tapasztalatot szereztem a szakmában és alázatot a munkám íránt. Fotóztam stúdióban, szabadtéren, esküvőkön és rendezvényeken. Rengeteg helyzetben és helyszínen kellett helytállnom, ezzel komoly belátást nyerhettem a legkisebb fotózástól, a 3 napos lagzikon át , egészen a hetekig tartó kemény fotózásokig. Fiatalos lendülettel és látásmóddal célom, hogy fotóim a hangulatot és az érzelmeket a lehető legjobb formában képviseljék. Ha fontos számotokra a pontosság, minőség és bizalom, állok rendelkezésetekre. Nézzetek szét nálam és amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket,  a kontakt menüpont alatt  bármilyen megkeresésre szívesen válaszolok.

Takács Dávid
fotográfus

Sz-Németh Zsófia
Sz-Németh Zsófia
Read More
Régóta van szerencsém ismerni Dávidot, egy roppant közvetlen, személyiségében rendkívül hiteles fiatalembernek tartom. A fotózás iránti tisztelet és szenvedély - melyek képein visszaköszönnek - teszik őt fiatal kora ellenére nagy művésszé. Nem zárkózik el a legextrémebb ötletek elől, nyitott az újításokra. Mindezt teszi szerényen, alázatosan, az ügyfelek igényeit maximálisan figyelembevéve! Köszönjük, hogy életünk egy igen különleges eseményét fotóid segítségével visszaadtad nekünk!
Berecz Zsolt Gábor
Berecz Zsolt Gábor
Read More
Szuper képek, szuper hozzáállás! Nagyon jó volt Dáviddal dolgozni, a jegyes és esküvői képeink is kiválóak lettek.
Fanni Fikó
Fanni Fikó
Read More
Young talent, great sense of capturing the right moment.
Szabó Eszter
Szabó Eszter
Read More
Már többször dolgoztunk együtt esküvőkön és divatfotózásokon, így tapasztalatból ajánljom azoknak, aki csodás képeket szeretnének és mindezt szuper jó hangulatban!
Fruzsi Fikó
Fruzsi Fikó
Read More
Profi munka! Kedves, barátságos fiatalember.
Kitti Berki
Kitti Berki
Read More
*****
Previous
Next